Categories
Link Blog

BITTER APRICOT SEED POWDER

Product Code: AFD006
Availability: In Stock
Harga: RM49.00

Produk ini adalah biji aprikot pahit dalam bentuk kisaran. Bagi pengguna yang mahu mendapat kebaikan vitamin B17 dalam makanan atau minuman kegemaran mereka, bolehlah mendapatkan produk ini. Hanya taburkan didalam minuman kegemaran atau makanan kegemaran anda. 

Biji aprikot, seperti kebanyakan kacang dan biji, sangat berkhasiat. Antara nutrien yang terkandung di dalamnya ialah satu yang dikenali sebagai vitamin B17. Vitamin B17 terkandung dalam beratus-ratus makanan, tetapi yang kaya dengan vitamin B17 telah hilang sebahagian besarnya dalam diet harian kita. Mereka yang masih makan diet tradisional, didapati sebahagian besarnya sihat. Diet ini kaya dengan makanan yang mengandungi vitamin B17. Selain daripada biji aprikot, contoh makanan kaya vitamin B17 yang lain ialah badam pahit. Makanan lain yang mengandungi vitamin B17 ialah pips epal, biji anggur, bijirin dan banyak lagi biji dan kacang.

Ia telah menjadi makanan bagi orang Hunza selama ratusan tahun, penuaan yang sihat selama lebih daripada 120 tahun. Di kalangan orang Cina di China, biji aprikot pahit kerap dan biasa digunakan dalam membantu mereka yang menghadapi masalah kesihatan.

Kandungan: 120 gm ( berat bersih)
AFDHAL ialah jenama yang dipercayai yang percaya kesihatan bermula dari dalam.

buy online at DealsPolo.com

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Related Products (2)